Овруцьким щебзаводом хоче управляти київський Тамерлан-1: що відомо?

Овруцьким щебзаводом хоче управляти київський Тамерлан-1: що відомо?
Зображення асоціативне

У закупівлі послуги з управління корпоративними правами, рухомим і нерухомим майном Овруцького щебеневого заводу Гомельського міського шляхового будівельно-ремонтного тресту, оголошеній АРМА, взяв участь єдиний кандидат – ТОВ «Тамерлан-1» із Києва. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на дані Prozorro.

Нагадаємо, Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) оголосило тендер у серпні. Це вже третя спроба знайти управителя для Овруцького щебзаводу. Перший конкурс Нацагентство оголошувало в травні 2023 р.. Про результати не повідомлялося. Заявлена вартість арештованого майна станом на травень 2023 р. складала понад 30 млн грн. Другий конкурс оголосили наприкінці 2023 р..

Цього разу термін подання пропозицій закінчився 30.08.2024. Тендерна пропозиція єдиного учасника ТОВ «Тамерлан-1» – 250 000 грн (еквівалент очікуваної вартості закупівлі АРМА). Статус закупівлі станом на 06.09.2024 – «Очікує рішення».

Основним видом діяльності ТОВ «Тамерлан-1» вказано «08.12 Добування піску, гравію, глин і каоліну». Статутний капітал 1 300 грн незмінний з 2016 р.. Власником і керівником ТОВ «Тамерлан-1» є киянин Денис Наумець, відомий читачам NADRA.INFO за іншими компаніями, які брали участь в онлайн-аукціонах із продажу спеціальних дозволів на користування надрами (див. тут). Денис Наумець зайшов у капітал Тамерлан-1 під час тендеру АРМА, попередньою власницею і очільницею товариства була Ірина Сухенко (Київ) (YouControl).

Очікуємо на коментарі від учасника тендеру і повідомлення АРМА про результат закупівлі.