Анульовано всі спецдозволи з рішення РНБО про санкції

Анульовано всі спецдозволи з рішення РНБО про санкції

Державна служба геології та надр України анулювала 19 спецдозволів, які належать компаніями зі списку, відповідно до рішення Ради національної безпеки та оборони про санкції від 19.03.2021, введеного в дію Указом Президента України.

Наказ №228 від 26.03.2021 за підписом голови Держгеонадр Романа Опімаха щойно було оприлюднено на офіційному сайті Служби (наказ, додаток – завантажуються файли).

Нагадаємо, 19.03.2021 Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Рада ухвалила рішення про застосування максимальних санкції до 19 компаній: ТОВ «Гео Коннект», ТОВ «Глобал Гео Інвест», ТОВ «Транс Сет Гео», ТОВ «Гео Пост», ТОВ «Гео Вертикаль», ТОВ «Гео Таргент», ТОВ «Надра Прайд», ТОВ «Гео Форс Ойл», ТОВ «Гео Стенс», ТОВ «Надра Вест Груп», ТОВ «Бест Оіл Компані», ТОВ «Надрапростір», ТОВ «Інфо Гео Тренд», ТОВ «Еджейн Макро», ТОВ «Еко Газ Альянс», ТОВ «Епівал Енерджи», ТОВ «Юноліт Ойл», ТОВ «Профі Нафт», ТОВ «Бест Гео Тех».

24.03.2021 представники низки компаній зі списку заявили NADRA.info, що готують публічну позицію у відповідь на рішення РНБО, але чекають на офіційний документ.

25.03.2021 рішення РНБО було введено в дію Указом Президента України Володимира Зеленського.

 

Читайте також: Кому приготуватися до перевірок? Президент увів у дію рішення РНБО про надра

Читайте також: Бізнес польського рок-музиканта працює на відомому бурштиновому родовищі

Читайте також: Наевакуювали? Київська компанія-евакуатор купила потужний гранітний кар’єр

Читайте також: Вполювати волинську мідь: чому ціна на мідний спецдозвіл на аукціоні в лютому зросла в 483 рази? Що втратить переможець торгів, якщо відмовиться заплатити за спецдозвіл? Які перспективи видобування металу в Україні?