Анульовано 10 спецдозволів із рішення РНБО про санкції

Анульовано 10 спецдозволів із рішення РНБО про санкції

Державна служба геології та надр України анулювала 10 спецдозволів дев’яти надрокористувачів, щодо яких було застовано санкції рішенням Ради національної безпеки та оборони від 18.06.2021. Повідомляє NADRA.info із посиланням на Наказ №502 від 05.07.2021 за підписом Голови Служби Романа Опімаха, оприлюднений на офіційному сайті Держгеонадр.

Публікуємо перелік компаній і номери анульованих спецдозволів:

  1. ТОВ “Валки-Ільменіт”, спецдозвіл №3590 на видобування апатит-ільменітових руд родовища Стремигородське (Житомирська обл.).
  2. ПрАТ “Волинська гірничо-хімічна компанія”, спецдозвіл №5075 на видобування апатитових та апатит-рідкіснометаловмісних руд Новополтавського родовища (Запорізька обл.).
  3. ТОВ “Тіофаб ЛТД”, спецдозвіл №4335 на видобування апатит-ільменітових руд Носачівського родовища (Черкаська обл.).
  4. ТОВ “Рутил-ільменітова компанія” (ТОВ РІКО), спецдозвіл №5471 на видобування циркон-рутил-ільменітових руд і супутніх компонентів (оксиду ванадію, скандію) Тарасівського родовища (Київська обл.).
  5. ТОВ “Біланівський гірничо-збагачувальний комбінат”. Компанія має два спецдозволи, але в рішення РНБО потрапив тільки один – №3571 – на видобування залізних руд Кременчуцького (Галещинського родовища).
  6. ТОВ “Бегань”, спецдозвіл №2769 на видобування баритових і свинцово-цинкових руд родовища Біганське (Закарпаття).
  7. ТОВ “Трубопласт”, спецдозвіл №4695 на геологічне вивчення включно з дослідно-промисловою розробкою з подальшим видобуванням газу природного, нафти і конденсату на площі Домбровська (Львівська обл.).
  8. ТОВ “Нафтогазова компанія “Буковина”, спецдозволи №2641 (ГВ + ДПР газу природного і нафти на площі Стайківська, Чернівецька обл.) і №2642 (ГВ + ДПР газу природного і нафти на площі Путильській, Чернівецька обл.).
  9. ТОВ “Тисагаз”, спецдозвіл №6163 на видобування газу природного зі Станівського родовища (Закарпатська обл.).

 

Нагадаємо, рішення РНБО про санкції в надрах від 18.06.2021 було введено в дію Указом Президента №266/2021, оприлюдненим 24.06.2021.

 

Читайте також: Які спецдозволи виставлено на аукціони в липні?

Читайте також: ONUR встановив контроль над компанією, яка працює на українських покладах золота

Читайте також: Торф спотикання. Хто змусив Держгеонадр відмінити продаж спецдозволу?

Читайте також: Титановий кар’єр біля Білої Церкви і ГЗК на Черкащині. Кого ще РНБО поставила на стоп?

Читайте також: Гранітний кар’єр поставили на паузу