ДКЗ відновила повноцінну роботу

ДКЗ відновила повноцінну роботу

Державна комісія України по запасах корисних копалин відновила повноцінну роботу в умовах воєнного стану. Повідомляє NADRA.info із посиланням на офіційну Facebook-сторінку ДКЗ.

Поновлено заключення нових договорів на проведення державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин, прийом матеріалів геолого-економічної оцінки безпосередньо в приміщенні ДКЗ.

Засідання з розгляду матеріалів ГЕО запасів корисних копалин проводяться офлайн, проте у разі потреби надрокористувача можуть проводитись і в режимі «відеоконференції». Зокрема 30.06.2022 р. проведено 6 засідань, з яких 3 офлайн та 3 онлайн.

Відновлено передачу протоколів на розгляд Робочої групи Держгеонадр з розгляду протоколів ДКЗ в паперовому вигляді. Протягом червня направлено на розгляд 15 протоколів.

При цьому у разі повітряної тривоги робота телефонів та комунікація з працівниками може бути ускладнена, оскільки згідно з дорученням Голови Держгеонадр вони повинні негайно залишати свої робочі місця та переміщатись до бомбосховищ.

Нагадаємо, 03.06.2022 на посаду голови ДКЗ було призначено Паюка Сергія Олексійовича. Голова Держгеонадр Роман Опімах представив нового керівника колективу ДКЗ 08.06.2022. Попередник Сергія Паюка, тричі доктор наук (геолого-мінералогічних, географічних, технічних) Георгій Рудько, очолював Державну комісію по запасах корисних копалин 18 років.