Олег Кирилюк захистив дисертацію доктора філософії

Олег Кирилюк захистив дисертацію доктора філософії
Олег Кирилюк очолював Держгеонадра в 2017-2019 рр.. Джерело фото: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009484909683

Екс-очільник Державної служби геології та надр України Олег Кирилюк захистив дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії. Повідомляє Інформаційне агентство NADRA.INFO із посиланням на дані науково-консультаційного центру Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Захист відбувся 28.02.2023.

Тема дисертації Олега Кирилюка: «Парламентський контроль у сфері використання та охорони природних ресурсів». Спеціальність і галузь знань: «Публічне управління та адміністрування».

Науковий керівник – доктор політичних наук, професор Валентина Гошовська.

Довідки про впровадження результатів дослідження дисертації надано Комітетом з питань екологічної політики та природокористування Верховної Ради України, Державним Університетом «Житомирська політехніка» (Міністерство освіти і науки України),  Житомирською обласною військовою адміністрацією (Житомирською обласною державною адміністрацією), Національною Асоціацією Добувної Промисловості України (НАДПУ).

Рішення спеціалізованої вченої ради про присудження ступені доктора філософі – за посиланням.

Ознайомитися з текстом дисертації можна за посиланням (або тут).

Переглянути відеозапис захисту – тут.

Олег Кирилюк очолював Держгеонадр з травня 2017 р. до вересня 2019 р.. Читачам NADRA.INFO знайомий в контексті справи про незаконне звільнення екс-керівниці юридичного управління Служби Крістіни Браіловської і конкурсу на посаду Голови Держгеонадр в 2019 р. (про конкурс розповідав екс-заступник Голови Держгеонадр Роман Сарамага).

Станом на березень 2023 р. Державну службу геології та надр України очолює Роман Опімах. Його заступники: Володимир Бучко і Сергій Дехтяренко (Опімаха і Дехтяренка нещодавно було підвищено в рангах).