Група Сергія Шапрана увійшла до НАДПУ

Група Сергія Шапрана увійшла до НАДПУ
Джерело фото: https://www.facebook.com/ShapranSerg

ТОВ «Шапран Груп» стало учасником Національної асоціації добувної промисловості України (НАДПУ). Повідомляють в Асоціації*. Відповідна угода була підписана 1 березня 2024 року власником компанії Сергієм Шапраном (на фото) та засновницею та виконавчою директоркою НАДПУ Ксенією Оринчак.

«Наша компанія є успішним великим інвестиційним фондом та вже більш як 13 років займається інвестиціями у різні сфери бізнесу та діяльності. Новий для нас напрямок – це видобування надр та якісне проведення повного спектра гірничих робіт. Ми раді долучитися до Національної асоціації добувної промисловості України для подальшої співпраці та реалізації проєктів», – заявив Сергій Шапран, власник Shapran Group, після підписання угоди з НАДПУ.

«Мені приємно вітати нового учасника Національної асоціації добувної промисловості України. Рада, що все більше промислових компаній звертають увагу на сферу надрокористування. Це свідчить про перспективність галузі», – прокоментувала Ксенія Оринчак, виконавча директорка НАДПУ.

Довідка (дані НАДПУ):

ТОВ «Шапран Груп» — це інвестиційна група компаній, що охоплює бізнеси у секторі металургії, будівництва, логістики, агросектору та медицини. Всі компанії мають можливість повного циклу виконання замовлень. Одна з найбільших компаній інвестиційної групи: «Alumeta Group», акціонером якої є Сергій Шапран. Компанія займається роботою у сфері алюмінієвого бізнесу, виготовленням та реалізацією алюмінієвих конструкцій та профілю будь-якого типу. Головним постачальником сировини до «Alumeta Group» є Броварський алюмінієвий завод (BRAZ), який вже багато років залишається лідером на ринку алюмінію в Україні та працює з партнерами більш ніж в 30 країнах світу.

Національна асоціація добувної промисловості України (НАДПУ) – сучасна бізнес-асоціація, яка координує та просуває ініціативи своїх членів через законотворчість, висвітлення у ЗМІ, офіційні звернення до органів влади, парламенту та Офісу Президента. Асоціація входить до громадських рад центральних органів виконавчої влади, урядових робочих груп та Реєстру прозорості ЄС. Учасниками НАДПУ є провідні добувні та промислові підприємства: «Полтавський ГЗК» (Ferrexpo), «УкрЛітійВидобування», «Інгулецький ГЗК» (MetInvest); «Спис Україна», «Онур Конструкціон Інтернешнл», ДП «Агробуд»; «Kovalska Industrial-Construction Group». Крім того, Асоціація тісно співпрацює з компанією «Заваллівський графіт» та іншими гравцями ринку.

 

 

*В розділах  Говорять асоціації , Говорять компанії , Надра інших деякі публікації/новини/прес-релізи компаній-надрокористувачів, сервісних компаній, асоціацій у сфері надрокористування та інших медіа можуть відтворюватися дослівно. В разі передруку редакція не здійснює додаткову перевірку викладеного, покладаючись на першоджерела.