Цеппелін Україна і Ground Force Worldwide: партнери з 2016 р.

Цеппелін Україна і Ground Force Worldwide: партнери з 2016 р.
Кузов-цистерна модель GF777WT виробництва Ground Force (на базі Caterpillar 777D) вміщає понад 75 700 л води, якої вистачає на зрошення 6 км доріг при ширині зрошування 22-24 м. Працює в карʼєрі Полтавського ГЗК. Автор фото Олег Петрасюк

Новини компаній

Компанії Цеппелін Україна та Ground Force Worldwide стали партнерами у сфері постачання техніки для допоміжних робіт та надання інженерних рішень для гірничої промисловості в Україні у 2016 році. Ця співпраця сприяє розвитку якості послуг, які надаються гірничо-промисловим компаніям в Україні, та надає можливість клієнтам отримати надійні та ефективні рішення для своїх виробничих потреб. Повідомляють на Facebook-сторінці Zeppelin Ukraine Mining.

«Компанія Ground Force спеціалізується на розробці та виготовленні обладнання для подавлення пилу у кар’єрах, транспортування паливо-мастильних матеріалів, заправки гірничої техніки та інших допоміжних робіт. Компанія пропонує лінійку продукції, яка використовуються при видобутку корисних копалин, як на поверхні, так і під землею, і має своє обладнання у понад 60 країнах світу.

Співпраця між Цеппелін Україна та Ground Force дозволяє українським гірничим компаніям отримати доступ до обладнання та інженерних рішень, які відповідають найвищим стандартам якості та надійності.

 

Клієнти можуть отримати повний спектр послуг, включаючи новітні розробки від інженерів Ground Force, післяпродажне обслуговування від Цеппелін Україна, навчання та консультування від експертів обох компаній.

 

Об’єднання досвіду та компетенцій Цеппелін Україна та Ground Force створює міцний фундамент для успішного виконання проектів будь-якої складності», – йдеться в дописі.

Як ми вже писали раніше, в 2023 р. в Україну поставили перші самоскиди САТ 785D вантажопідйомністю 136 тонн.

Восени 2021 р. компанія Цеппелін Україна спільно з ПрАТ «Тернопільський кар’єр» провели демонстрацію техніки Caterpillar в Максимівському кар’єрі (Тернопільська область).

В 2020 р. в карʼєрі Єристівського гірничо-збагачувального комбінату (Полтавська область) почалися випробування першого в Україні безпілотного самоскида Caterpillar 793D.