5 вакансій від Держгеонадр

5 вакансій від Держгеонадр

Кінцевий термін подачі документів – 26.05.2021

Інформація про 5 актуальних вакансій від Державної служби геології та надр України міститься на сайті Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) CAREER.GOV.UA. Конкурси було оголошено 17.05.2021. Документи можна подати до 26.05.2021.

Публікуємо перелік вакансій з посиланнями на повний опис:

  1. Заступник начальника Відділу використання надр та забезпечення виконання процедур надання спеціальних дозволів (детальний опис вакансії). Посадовий оклад 11 600 грн плюс надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”, а також надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами). Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітнім ступенем не нижче магістра; досвід роботи на посадах державної служби категорії «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років; вільне володіння державною мовою.
  2. Начальник Азово-Чорноморського міжрегіонального відділу Департаменту державного геологічного контролю (детальний опис вакансії). Посадовий оклад 7 050 грн плюс надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”, а також надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами). Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітнім ступенем не нижче магістра; досвід роботи на посадах державної служби категорії «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років; вільне володіння державною мовою.
  3. Головний спеціаліст Азово-Чорноморського міжрегіонального відділу Департаменту державного геологічного контролю (детальний опис вакансії). Посадовий оклад 5 500 грн плюс надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”, а також надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами). Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра або бакалавра; досвіду роботи не потребує; вільне володіння державною мовою.
  4. Головний спеціаліст Східного міжрегіонального відділу Департаменту державного геологічного контролю (детальний опис вакансії). Посадовий оклад 5 500 грн плюс надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”, а також надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами). Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра або бакалавра; досвіду роботи не потребує; вільне володіння державною мовою.
  5. Головний спеціаліст Відділу використання надр та забезпечення виконання процедур надання (детальний опис вакансії).  Посадовий оклад 8 500 грн плюс надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”, а також надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами). Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра або бакалавра; досвіду роботи не потребує; вільне володіння державною мовою.

 

Нагадаємо, днями НАДС оприлюднило відео співбесід кандидатів на першого заступника Голови Держгеонадр. Співбесіди пройшли 20.05.2021. Записи оприлюднені на офіційному YouTube-каналі НАДС і доступні за наступними посиланнями:

  1. Бучко Володимир 
  2. Власенко Сергій
  3. Кравчук Євген
  4. Купчак Володимир
  5. Локтєв Андрій
  6. Сарамага Роман
  7. Толкунов Андрій

Конкурс було оголошено 21.04.2021 розпорядженням Кабінету міністрів України №341-р за підписом Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Відповідну вакансію оприлюднили 22.04.2021. Кандидати мали 6 днів на подачу заявок. Ані на сайті Держгеонадр, ані на сторінці Служби у Facebook про проведення Конкурсу не повідомлялося.

За результати співбесід НАДС сформував shortlist із трьох кандидатів, одного з яких можуть призначити першим заступником Романа Опімаха. Прізвища цих трьох кандидатів офіційно не розголошуються.

Першому заступнику Голови Держгеонадр передбачено оклад в розмірі 28 000 грн на місяць, а також можливість надбавок за ранг, а також інших надбавок, доплат, премій і додаткових стимулюючих виплат згідно з законодавством про державну службу. Головними посадовими обов’язками є здійснення повноважень відповідно до розподілу обов’язків, визначених Головою Держгеонадр, виконання обов’язків Голови Держгеонадр у разі його відсутності, реалізація державної політики у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр.

 

Читайте також: Держгеонадр позапланово перевірить 126 надрокористувачів. Хто в переліку?

Читайте також: “За рахунок надр заробляти 200-300% не дамо” – Зеленський

Читайте також: Медведчука і Козака підозрюють у зливі даних про український шельф

Читайте також: “Магія” повторного аукціону: спецдозвіл розіграли у 35 разів дешевше

Читайте також: Автостраді дозволили купити Бехівський гранітний кар’єр