Оприлюднено відео співбесід кандидатів на першого заступника Голови Держгеонадр

Оприлюднено відео співбесід кандидатів на першого заступника Голови Держгеонадр

Увечері 21.05.2021 Національне агентство з питань державної служби України (НАДС) оприлюднило відеозаписи співбесід кандидатів на першого заступника Голови Державної служби геології та надр України. Співбесіди пройшли 20.05.2021. Записи оприлюднені на офіційному YouTube-каналі НАДС і доступні за наступними посиланнями:

  1. Бучко Володимир 
  2. Власенко Сергій
  3. Кравчук Євген
  4. Купчак Володимир
  5. Локтєв Андрій
  6. Сарамага Роман
  7. Толкунов Андрій

Окрім перелічених 7 кандидатів, до співбесіди також була допущена Бойко Ірина Ігорівна, проте відео її співбесіди не було оприлюднено.

Телефоном в НАДС повідомили NADRA.info, що Комісія з питань вищого корпусу державної служби відібрала трьох кандидатів, яких рекомендуватиме розглянути для призначення одного з них першим заступником Голови Держгеонадр. Втім, назвати прізвища відібраних кандидатів відмовилися.

Опівдні 21.05.2021 про свій результат на сторінці у Facebook повідомив екс-т.в.о. директора УкрДГРІ Андрій Локтєв: “Друзі, дякую за неймовірну підтримку! Конкурс на першого зама голови Держгеонадра завершено. Я другий у рейтингу (фіналіст). Остаточне рішення по призначенню на посаду з-поміж переможця і двох фіналістів за МінЕко”.

Нагадаємо, з 08.11.2019 Держгеонадр очолює Роман Опімах. Єдиним заступником Голови Держгеонадр є Роман Сарамага. Обидва були призначені на свої посади за результатами відповідних конкурсів.

Які обов’язки покладатимуться на першого заступника Голови Держгеонадр, а також про вимоги до кандидатів і розмір окладу – читайте за посиланням.

 

Читайте також: “За рахунок надр заробляти 200-300% не дамо” – Зеленський

Читайте також: Медведчука і Козака підозрюють у зливі даних про український шельф

Читайте також: “Магія” повторного аукціону: спецдозвіл розіграли у 35 разів дешевше

Читайте також: Автостраді дозволили купити Бехівський гранітний кар’єр

Читайте також: Сергій Тігіпко встановив контроль над двома кар’єрами в 2020 р.