Максим Шкіль встановлює контроль над гранітним кар’єром

Максим Шкіль встановлює контроль над гранітним кар’єром
Максим Шкіль. Джерело фото: https://www.facebook.com/shkil.maksim/posts/1076403842851272 

Група компаній Автострада матиме власну сировинну базу для будівництва автомобільних доріг

Сьогодні, 13.05.2021 Антимонопольний комітет України розглядає питання про надання дозволу ТОВ “Автострада трейд груп” (м. Вінниця, Україна) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ “Бехівський гранітний кар’єр” (с. Бехи, Коростенський район, Житомирська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління  товариства. Рішення очікується найближчим часом.

Довідково: станом на 13.05.2021 засновниками ТОВ “Бехівський гранітний кар’єр” є Командитне товариство “Цахаріас Інтернейшнл Проджектс” (72,67%) і Командитне Товариство “Манмар Уніпессоал Лда Та Командіта” (27,33%) – обидва зареєстровані в Португалії. Кінцевими бенефіціарами ТОВ “Бехівський гранітний кар’єр” значаться Цахаріас Вальтер і Мартін Манфред Еріх з Німеччини (дані YouControl).

Шкіль Максим Вікторович є власником 100% капіталу ТОВ “Автострада трейд груп” через київське ТОВ “МС Капітал” (дані YouControl).

ТОВ “Бехівський гранітний кар’єр” володіє спецдозволом №2846 на видобування гранодіориту родовища “Бехівське” (до 2032 р.) (дані ДНВП “Геоінформ України”).

“Автострада купує 100% Бехівського гранітного кар’єру. Угоду буде закрито після відповідного дозволу АМКУ. Наша група компаній системно працює на ринку будівництва автомобільних доріг, і тепер матиме власну сировинну базу”, – заявив Максим Шкіль в телефонному коментарі NADRA.info.

12.05.2021 видання MINTRANS опублікувало інтерв’ю Максима Шкіля, в якому він заявив: “Автострада” також має повний замкнутий цикл власного виробництва: від щебеневої продукції, мінерального порошку, бітумної емульсії, модифікації бітуму до різнопланових механізмів”.

В дописі від 11.05.2021 на свій сторінці у Facebook Максим Шкіль повідомив: “Група Компаній “Автострада” отримала новий виклик: перемога у тендері на трасу Р-08, що на Вінниччині. Р-08 — частина єдиного маршруту, що з’єднує Київ та Кишинів. Ми готові відновити 97% траси, а це 116 км, якісно й у рекордні терміни – до Дня Незалежності. Вінниччина — наш базовий регіон, де сконцентровано три асфальтобетонні заводи, виробничі бази, великий парк техніки”.

07.05.2021 Максим Шкіль заявив, що залишає пост віце-президента Національної асоціації дорожників України (НАДУ). Але продовжить “ініційовувати реформування дорожньо-будівельної галузі”. “Сконцентрую свої сили на посаді голови Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців України. Зроблю все можливе задля оновлення дорожньої сфери,  створення чесних, відкритих європейських умов роботи для усіх учасників ринку”, – йшлось в заяві.  Своє рішення про вихід з НАДУ, Максим Шкіль прокоментував так: “Серед інших, асоціацію засновував для впровадження реформ, відстоювання та представлення інтересів українських дорожньо-будівельних компаній. Але, на жаль, НАДУ не стала драйвером змін галузі”.

 

Читайте також: 14 травня – великий аукціонний день. Що виставлено на продаж?

Читайте також: Медведчука і Козака підозрюють у зливі даних про український шельф

Читайте також: Компанія Тимура Хромаєва видобуватиме газ в Луганській області

Читайте також: Сергій Тігіпко встановив контроль над двома кар’єрами в 2020 р.

 

Джерело фото: https://www.facebook.com/shkil.maksim/posts/1076403842851272