Радником голови Нафтогазу з питань видобутку призначено громадянина США

Радником голови Нафтогазу з питань видобутку призначено громадянина США
Маврикій Калугін. Джерело: НАК "Нафтогаз України"

Радником голови правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” з питань видобутку призначений Маврикій Калугін, повідомляють у Департаменті з інтегрованих комунікацій компанії (тут і далі текст прес-релізу).

“Стабілізація та нарощування видобутку газу – одне з ключових завдань Нафтогазу. Сподіваюся, мій досвід та зусилля допоможуть досягти цієї важливої для компанії та країни мети. Радий приєднатися до команди!”, – зазначив Маврикій Калугін.

Пан Калугін має двадцятирічний досвід роботи в нафтогазовій галузі, володіє глибокими компетенціями в сфері управління видобувними та сервісними компаніями, розробці нових родовищ та оптимізації виробництва.

Протягом попередніх п’яти років Маврикій Калугін працював в ПАТ “Укрнафта” на позиціях радника голови наглядової ради з видобутку, заступника голови правління, виконавчого віце-президента з видобутку та переробки. Нові підходи, запропоновані Маврикієм Калугіним, допомогли “Укрнафті” стабілізувати видобуток вуглеводнів попри невеликі обсяги інвестиційної програми.

Раніше Маврикій Калугін займав керівні посади в таких компаніях, як Petrofac, Cairn India, BP, TNK-BP, Arco Oil&Gas. Освіту пан Калугін отримав в університеті Айдахо, він є громадянином США.

 

Читайте також: Мідний розіграш? Хто і скільки обіцяє заплатити за доступ до української міді

Читайте також: ОГХК спробують продати пізніше, ніж планували

Читайте також: Які спецдозволи на користування надрами можна купити на торгах у червні?

Читайте також: Гранітний кар’єр поставили на паузу

Читайте також: Родовище гранодіориту звільнили від надрокористувача