“Інгазко” Тараса Керницького видобуватиме нафту і газ в Чернівецькій області

“Інгазко” Тараса Керницького видобуватиме нафту і газ в Чернівецькій області
Тарас Керницький. Джерело фото: http://ukrenergo.in.ua/leadership

ТОВ “Інгазко” отримало спецдозвіл на видобування нафти і газу родовища Красноїльське в Чернівецькій області. Повідомляє NADRA.info із посиланням на офіційні дані Державної служби геології та надр України. Сканкопію спецдозволу №6558 від 06.09.2021 щойно було оприлюднено на сайті Служби.

Відповідно до програми робіт, початок видобування заплановано на ІІІ кв. 2021 року, а вихід на проектну потужність – з IV кв. 2021 року.

Заяву на отримання спецдозволу компанія подала в квітні 2021 року, коли закінчилася дія спецдозволу №4744 на ГВ + ДПР з подальшим видобуванням.

ТОВ “Інгазко” засновано у вересні 2015 року. Статутний капітал 52 737 400,00 грн. Місто реєстрації – Львів. Керівник – Дема Наталія. Кінцеві бенефіціарні власники: Керницький Тарас (50%, через АТ ЗНВКІФ “Флетчер”), Іськович Володимир (35%, через ТОВ “Вестсол”), Шиманський Назарій (15%, через ТОВ “Ронаб”) – дані YouControl.

Тарас Керницький очолює ТОВ “Укренерго” (компанія здійснює спільну інвестиційно-виробничу діяльність з видобування природного газу на Гуцулівському родовищі, що на Івано-Франківщині) і однойменну групу, до якої входять 8 компаній.

Щодо компаній-надрокористувачів, то спільно зі Злочевською Анною і Злочевською Каріною Керницький Тарас контролює ТОВ “Надрагаз” (спецдозвіл №5352 на видобування газу, нафти і конденсату родовища Гуцулівське). Окрім цього, пан Керницький значиться як контролер 25% капіталу ТОВ “Вест-Газ-Плюс” (спецдозвіл №4948 на ГВ + ДПР з подальшим видобуванням нафти і газу родовища Прирічне).

 

 

Читайте також: ОГХК отримала спірний спецдозвіл на Селищанську ділянку

Читайте також: Анульовано спецдозвіл на видобування газу на шельфі Азовського моря

Читайте також: Третя мідна “штанга”. Держгеонадр не дочекалася грошей за “рекордний” аукціон

Читайте також: Роман Сарамага: “Держава почала приймати умови, які шкодили її інтересам”

Читайте також: Томаш Фіала зайшов у надра – на 5 спецдозволів одразу