Група VESCO анонсувала підвищення зарплат до 15%

Група VESCO анонсувала підвищення зарплат до 15%
В кар'єрі VESCO

Новини компаній

Із квітня 2024 року співробітникам компаній групи VESCO планують підвищити заробітну плату до 15%. Як повідомляють на офіційні Facebook-сторінці групи, про це оголосили під час зустрічі генерального директора VESCO в Україні Євгенія Цимармана з працівниками у Дружківці. 

“Другий рік ми працюємо в умовах війни та близькості до фронту. На жаль, ми змушені значно знизити обсяги виробництва. Проте команда робить все можливе, щоб наша керамічна сировина поставлялась клієнтам, а співробітники мали роботу та стабільну виплату заробітної плати. Ми й надалі будуємо плани та максимально викладаємось, щоб компанія залишалась стійкою, –  розповів Євгеній Цимарман, генеральний директор VESCO Україна. – Дуже сподіваємось на позитивні зміни у логістичних можливостях та світовій економіці, що дасть нам змогу збільшити обсяги реалізації. З боку закордонних партнерів вже бачимо зростання попиту на керамічну сировину”.

Зустріч відбулася за участі директора з управління виробництвом Сергія Шевченка, головного інженера Володимира Чернякова та керівників цехів. 

Окрім підвищення зарплат, очікується й набір персоналу: “Для повного відновлення всіх процесів контролю якості продукції буде добір персоналу в лабораторію, на виробничі ділянки приймуть машиністів автогрейдерів та за потреби машиністів бульдозерів. Для забезпечення безпеки робітників буде придбано 6 функціональних мобільних укриттів, що будуть встановлені на діючих виробничих ділянках.  Й головне – виплата заробітної плати в повному обсязі першочергова задача для керівництва VESCO Україна, яка стабільно виконується зараз й буде виконуватись надалі”, – повідомляють у групі.

Попереднє підвищення заробітної плати всіх категорій персоналу VESCO в середньому на 14% відбулося з 01 травня 2023 року.

Нагадаємо, у вересні 2021 р. VESCO почала розробку 17-го кар’єра.

У серпні 2022 року в групі заявили про відновлення постачання продукції до Іспанії, Італії та Туреччини

У вересні 2023 року у VESCO повідомили про повернення землекористувачам орендованої землі після проведення всіх етапів рекультивації. Так, протягом 2023 р. землекористувачам Шаховської громади Покровського району повернули 97,4 га рекультивованих земель (84,3 га – пасовища, 13,1 га – лісонасадження). Накопичені за минулі роки витрати на виконання робіт з відновлення цієї площі склали 52,5 млн грн. Загалом до початку війни група підприємств VESCO за останні 10 років відновила понад 400 га землі.

Нагадаємо, до групи VESCO входять низка компаній, які володіють понад десятьма спецдозволами на користування надрами, і до війни видобували понад 3 млн т глини на рік.