Бурштин, глина, сапоніт – знижки на спецдозволи до 90%

Бурштин, глина, сапоніт – знижки на спецдозволи до 90%

21 та 27 квітня заплановано проведення 5ти аукціонів з продажу спецдозволів на користування надрами за методом покрокового зниження стартової ціни

Торги пройдуть в електронній системі ДП “Прозорро.Продажі”. Організатор – Державна служба геології та надр України. Публікуємо перелік лотів з посиланнями для реєстрації на торгах.

Аукціонний день 21.04.2021

  1. Спеціальний дозвіл на користування надрами з метою геологічного вивчення бурштиноносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ з подальшим видобуванням бурштину (промислова розробка родовищ) Ділянки “Катеринівка”, яка розташована в Сарненському районі Рівненської області.
  2. Спеціальний дозвіл на користування надрами з метою геологічного вивчення бурштиноносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ з подальшим видобуванням бурштину (промислова розробка родовищ) Ділянки “Нечаївська, яка розташована в Дубровицькому (Сарненському – відповідно до постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020 №807-ІХ) районі Рівненської області.
  3. Спеціальний дозвіл на користування надрами з метою видобування глин Східної ділянки Миколаївського родовища, яка розташована в Слов’янському (Краматорському – відповідно до постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020 №807-ІХ) районі Донецької області.

Аукціонний день 27.04.2021

  1. Спеціальний дозвіл на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ сапоніту Ташківської-1 ділянкияка розташована в Славутському (Шепетівському – відповідно до постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020 №807-ІХ) районі Хмельницької області.
  2. Спеціальний дозвіл на користування надрами з метою геологічного вивчення бурштиноносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ з подальшим видобуванням бурштину (промислова розробка родовищ) Ділянки “Старе Село”яка розташована в Рокитнівському (Сарненському – відповідно до постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020 №807-ІХ) районі Рівненської області.

 

Про особливості “голландських” аукціонів ми писали тут.

Які ще спецдозволи можна купити на торгах 21 і 22 квітня – читайте за посиланням.

 

Читайте також: Піщана справа: кому в ОГП нарахували збитків на понад півмільярда гривень?

Читайте також: Скільки охочих купити ОГХК нарахували у Фонді держмайна?

Читайте також: Хто отримав спецдозволи на користування надрами у березні 2021 р.?

Читайте також: Геоінформ готує до запуску Національний геологічний портал