Телеграм-канал депутата Гончаренка: замісником Опімаха буде Бучко

Телеграм-канал депутата Гончаренка: замісником Опімаха буде Бучко

Володимир Бучко переміг в конкурсі на першого заступника Голови Державної служби геології та надр України. Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на телеграм-канал “ГОНЧАРЕНКО”. Начебто відповідне рішення ухвалено сьогодні, в середу 02.06.2021.

Своєю чергою, Володимир Бучко заявив NADRA.info, що офіційно йому про перемогу в конкурсі і призначення ще не повідомляли.

В Комісії з питань вищого корпусу державної служби (організатори конкурсу) NADRA.info також заявили, що їм не відомо про офіційне рішення Кабінету міністрів про визначення переможцем і призначення Володимира Бучка першим заступником Голови Держгеонадр.

“Хвилинку, перевіряємо… Ні, тексту розпорядження Кабінету Міністрів у нас ще немає. Можливо, завтра зранку. Зазвичай міністерства, в яких проходять співбесіди, нам не повідомляють про своє рішення, ми дізнаємося про них з розпоряджень Кабміну. І на наступний день після відповідного рішення публікуємо повідомлення і закриваємо конкурс”, – пояснили в Комісії.

Нагадаємо, конкурс на першого заступника Голови Держгеонадр було оголошено 22.04.2021. В ньому взяли участь 14 кандидатів. Тестування пройшли восьмеро. З них семеро з’явилися на співбесіди в Національне агентство України з питань державної служби.

Найбільше балів за результатами конкурсу (12,5) набрав саме Володимир Бучко. Андрій Локтєв набрав 10,0 балів, Володимир Купчак – 9,75. Саме цю трійцю було відібрано для співбесіди з суб’єктом призначення. Фінальні співбесіди проходили 28.05.2021 в Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів за участі Міністра Романа Абрамовського.

Володимир Бучко є чинним секретарем Міністерства інфраструктури України, обіймає посаду з травня 2020 року.

Нагадаємо, з 08.11.2019 Держгеонадр очолює Роман Опімах. Єдиним заступником Голови Держгеонадр є Роман Сарамага. Обидва були призначені на свої посади за результатами відповідних конкурсів.

 

Про інших кандидатів та перебіг конкурсу читайте в наших попередніх публікаціях (в хронологічній послідовності):

  1. Перший після Опімаха. Голові Держгеонадр шукають замісника
  2. Оприлюднено відео співбесід кандидатів на першого заступника Голови Держгеонадр
  3. НАДС визначило фаворитів конкурсу на замісника Романа Опімаха

 

 

Читайте також: Які спецдозволи на користування надрами можна купити на торгах у червні?

 

 

Джерело фото: https://www.railinsider.com.ua/kabmin-pryznachyv-derzhsekretarem-mininfrastruktury-volodymyra-buchka/