Центр “Сонячне ремесло” планує утричі збільшити видобуток бурштину до кінця 2021

Центр “Сонячне ремесло” планує утричі збільшити видобуток бурштину до кінця 2021
Бурштиновий кар'єр ТОВ "Центр "Сонячне ремесло" в Рівненській області

Новини компаній

Компанія працює на родовищі Володимирець східний

ТОВ “Центр “Сонячне ремесло” розширює видобуток бурштину та запускає нову, розроблену власними фахівцями, додаткову установку з видобутку бурштину. Повідомляє NADRA.info із посиланням на реліз компанії Concorde Capital, яка є інвестором проекту.

Новий модернізований мобільно-сортувальний комплекс вже введено в експлуатацію. Загальний обсяг інвестицій в придбання та монтаж нового обладнання склав близько 200 тис. доларів. Шляхом застосування передових технологій та сучасного обладнання підприємство збільшить виробничі потужності компанії в три рази. І в наступному році наростить обсяги ще на третину.

“Завдяки новій установці ми плануємо вийти на показник не менш ніж тонна бурштину на місяць. Вже зараз ми бачимо, що можемо не зупиняти видобуток до заморозків -5. Ми бачимо потребу ринку у якісній сировині та плануємо збільшити виробництво у 2022 на 30%”, – розповів генеральний директор “Центр “Сонячне ремесло” Юрій Благодир.

Він зазначив, що в стратегічні плани компанії входить збільшення ліцензійних площ, нарощування обсягів добичі, налаштування переробки сировини під потреби ринку, а також заліснення відпрацьованих територій.

Інвестором компанії “Центр “Сонячне ремесло” є компанія Concorde Capital, яка вже вклала в проєкт понад 5 млн доларів.

Для потенційних та існуючих клієнтів компанія створила вебпортал www.ambertrade.com.ua за допомогою якого можна:

  • Взяти участь в аукціоніз придбання бурштину
  • Ознайомитись з асортиментом, умовами співпраці та цінами на сировину
  • Ознайомитись з компанією її документацією та дозволами

Довідка про компанії:

“Центр “Сонячне ремесло” приватне підприємство в Україні, яке здійснює видобуток та переробку бурштину-сирцю на родовищі “Володимирець-Східний”. Компанія отримала спеціальний дозвіл на користування надрами з метою видобутку бурштину загальною  площею понад 83 га до 2029 року.

Concorde Capital – провідна українська інвестиційна компанія, заснована у 2004 р.. Надає повний спектр міжнародних брокерських та інвестиційних послуг. Використовуючи різні фінансові інструменти, компанія залучила понад 4 млрд доларів США для українських компаній у сфері металургії, автомобілебудування, нерухомості, а також хімічному, нафтогазовому, сільськогосподарському та фармацевтичному секторі.

 

Від NADRA.info:

Восени 2020 р. інвестиційна група Concorde Capital виставляла ТОВ “Центр “Сонячне ремесло” на продаж за $5 млн. Втім, згодом вирішили розвивати цей проект разом із партнерами. Пізніше засновник і генеральний директор Concorde Capital Ігор Мазепа в інтерв’ю виданню ЛІГА заявив, що група планує заробити на видобуванні бурштину 20 млн дол..

Окрім бурштину, інтереси Concorde Capital в надрах представлені проектами ТОВ “Навігатор Майницьке” (видобування газу площі Майницька), ПрАТ “Кривий Ріг Цемент” (видобування вапняку і глини родовища Жовтокам’янське), ТОВ “Рибальський кар’єр” (видобування мігматиту родовища Рибальське).

 

Читайте також: Компанія з групи ONUR поповнила колекцію спецдозволів

Читайте також: SMART GRANIT збільшив видобуток і переробку гранітів на 67%

Читайте також: ДП “Українська геологічна компанія” змінила керівника

Читайте також: В АЕСУ спростовують закиди в наданні недостовірної інформації